Κωνσταντίνος Γεραλέξης: Μια σπουδαία διάκριση

geraaleksis

geraaleksis

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού αγώνα SUP (2nd Greece On Board Festival & Eurotour) στην παραλία του Μωραϊτη στον Σχοινιά Αττικής, ο αθλητής και εκπαιδευτής SUP Κωνσταντίνος Γεραλέξης, του ναυτικού ομίλου Πάργας «Δ.Τάγιας’ κατέκτησε την 10η Ευρωπαϊκή θέση και 4η ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές στην απόσταση των 18 χιλιομέτρων.

Μια επιτυχία σπουδαία αν φανταστεί κανείς ότι αγωνίζονταν μεγάλα ονόματα του χώρου και με καιρικές συνθήκες στον δεύτερο γύρο του αγώνα δύσκολες με ισχυρές ριπές ανέμου και με τις κουπιές να είναι μια μάχη ενάντια στο πείσμα του Αιόλου να κυριαρχήσει.

Ο «Παργινός» όπως τον αποκαλούσαν από τα μεγάφωνα αλλά και οι συναθλητές του, έδειξε για άλλη μια φορά τις δυνατότητες που έχει το άθλημα στην μικρή Πάργα κάτι το οποίο διαπίστωσε στην συνέντευξη τύπου και ο ίδιος ο διοργανωτής του Euro Tour, Ερίκ Τεριέν, αφού ενημερώθηκε για την Πάργα και το φυτώριο αθλητών του μικρού αυτού τόπου στα παράλια της Ηπείρου.

Ευχή όλων να γίνει ένας αγώνας στον παράδεισο της ακτογραμμής που διαθέτει η Πάργα υπό την αιγίδα των αρχών που βλέπουν με καλό μάτι την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή αλλά και του ναυτικού ομίλου Πάργας Δ.Τάγιας.

Να σημειωθεί τέλος πως, η Πάργα μπορεί να είναι ένα μικρό μέρος αλλά έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί σε διοργανώσεις και άλλων αθλημάτων κάτι το οποίο εκτός της προσέλευσης υψηλού επιπέδου τουρισμού βοηθάει και τα νέα παιδιά της περιοχής να αποκτούν υγιείς συνήθειες

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ