Κρίσεις στην Πυροσβεστική, υποστράτηγος ο Δ. Αναγνωστάκης

PYROS

PYROSΞεκίνησαν την Τετάρτη οι τακτικές κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών της Πυροσβεστικής.

Το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος που συνεδρίασε για τη διενέργεια των τακτικών κρίσεων έτους 2014 των ανώτατων αξιωματικών έκρινε προαχθέντα για τη θέση του υπαρχηγού του τον αντιστράτηγο ΠΣ Χαράλαμπο Αφάλη καθώς και προαχθέντα στο βαθμό του αντιστρατήγου τον υποστράτηγο ΠΣ Διαμαντή Κανελλόπουλο για τη θέση του υπαρχηγού του ΠΣ.

 

Ο πρώτος αναμένεται να είναι ο υπαρχηγός Υποστήριξης και ο δεύτερος Επιχειρήσεων.

Ακόμη έκρινε διατηρητέους τους υποστράτηγους του ΠΣ Στέφανο Σπανέα και Χρήστο Παπαδόπουλο (ΥΓ).

Κατ’ επιλογήν για τις θέσεις των υποστρατήγων τους αρχιπυράρχους του ΠΣ Ιωάννη Καρατζιά, Θεοδόσιο Δημακογιάννη, Δημήτριο Πιερράκο, Δημοσθένη Αναγνωστάκη και Βασίλειο Φλόκα.

Ως ευδοκίμως τερματίσαντες έκρινε τους αντιστρατήγους ΠΣ Δημοσθένη Καβέτσο (μέχρι πρότινος υπαρχηγό) και Ιωάννη Καραλιά καθώς και τους υποστρατήγους του ΠΣ Στάμο Δημήτριο, Λαθύρη Νικόλαο, Γιαννακόπουλο Παναγιώτη, Παυλίδη Γεώργιο, Αλεξανδρή Νικόλαο, Ρούμπο Αθανάσιο, Δασκαλόπουλο Βασίλειο και Σταματόπουλο Χρήστο.

Στους αποστρατευθέντες αξιωματικούς με τον βαθμό του αντιστρατήγου και υποστρατήγου απονεμήθηκε ο τίτλος του επιτίμου της θέσης που κατείχαν.

Στη συνέχεια το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο του ΠΣ έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες τους αρχιπυράρχους Αραβιάκη Κωνσταντίνο, Γαϊτανίδη Ιωάννη, Λύρο Ηρακλή, Συντίλα Διονύσιο, Κωτσιώρη Άγγελο, Καραμπέτσο Κωνσταντίνο και Γαλιατσάτο Νικόλαο (ΠΚ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ