Κρίσεις έρχονται….

tzoufi karaitsis

tzoufi karaitsis

Είναι πολύ συνηθισμένο οι βουλευτές μιας περιοχής να συναντώνται κατά διαστήματα, με την τοπική ηγεσία της αστυνομίας και να συζητούν διάφορα θέματα… Άλλοτε εθιμοτυπικά κι άλλοτε ουσιαστικά!

Δεν είναι όμως καθόλου συνηθισμένο, ανώτατοι αξιωματικοί, μέσω μιας τέτοιας συνάντησης, να κάνουν πολιτική ή μικροπολιτική!!!

Αυτό λοιπόν το… ασυνήθιστο, τουλάχιστον δημόσια, έπραξε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Γιώργος Καραίτσης, ο οποίος κατά τη συνάντησή του με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, θυμήθηκε και μίλησε για δεκαετή απαξίωση της αστυνομίας!!!

Από το δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η κ. Τζούφη, αντιγράφουμε: ” Ο Στρατηγός ενημέρωσε τη Βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ για την απαξίωση της Αστυνομίας την τελευταία δεκαετία, την οποία οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν χωρίς εξοπλισμό, όπως για παράδειγμα τα περιπολικά, που, αν εξαιρεθεί ένα περσινό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, είχαν να αγοραστούν νέα από το 2004.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα του απαρχαιωμένου εξοπλισμού της αστυνομίας και ποια από αυτά αποτελούν προτεραιότητα να λυθούν σύντομα, αφού συνιστούν τροχοπέδη στην αποτελεσματική λειτουργία της Υπηρεσίας. Από τη μεριά της η κα Τζούφη δεσμεύτηκε να προωθήσει τόσο τα θεσμικά αιτήματα όσο και αυτά που σχετίζονται με τις υποδομές και τον εξοπλισμό”.

Είναι απορίας άξιον γιατί ο κ. Καραίτσης επέλεξε την πλάγια οδό προκειμένου να κάνει την μικροπολιτική του…. Επίσης είναι απορίας άξιον αν την ίδια απαξίωση της αστυνομίας έβλεπε μέχρι και πέρυσι τέτοια εποχή…

Εντάξει… Κρίσεις έρχονται τον Μάρτιο… Λίγο νερό στο μύλο της συγκυβέρνησης μπορεί να τον βοηθήσει!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ