Κοπή πίτας στον Ν.Ο.Ι. και ευχές για νέες διακρίσεις

pita noi16

pita noi16

Άλλη μία χρονιά, η 62η στην ιστορία του σωματείου, ξεκινάει για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και στις κλειστές εγκαταστάσεις του Ν.Ό.Ι. στη Λιμνοπούλα έγινε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας,παρουσία της Διοίκησης του Όμίλου, των προπονητών, των αθλητών και πολλών γονέων.

Παράλληλα, βραβεύθηκαν με μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα όλοι εκείνοι οι αθλητές οι οποίοι ξεχώρισαν μέσα στο 2015, χαρίζοντας διεθνείς και πανελλήνιες διακρίσεις στη Γιαννιώτικη Κωπηλασία.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Άντιπρόεδρος του Ν.Ό.Ι. Φίλιππας Μάνθος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους μία καλή νέαχρονιά με πολλές επιτυχίες.

Παράλληλα,σημείωσε ότι στο πρόσωπο των βραβευθέντων τιμώνται όλοι οιαθλητές του Όμίλου, γιατί «όλοι προσπαθούν, αγωνίστηκαν και αγωνίζονται στον ίδιο στίβο, κάτω από τις ίδιες συνθήκες».

Άπό την πλευρά του ο Έφορος Κωπηλασίας του Ν.Ό.Ι. Κώστας Νταλαμάγκας έδωσε έμφαση στις διακρίσεις που επιτυγχάνουν κάθε χρόνο οι κωπηλάτες του Όμίλου, λέγοντας πως «σε μας μπορεί να μοιάζουν πια… συνηθισμένη υπόθεση τα μετάλλια και οι πρωτιές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, όμως, αν συγκριθούν με τις επιτυχίες άλλων σωματείων, βλέπει κανείς ότι αποτελούν σπουδαίο επίτευγμα και γι’ αυτό πρέπει να νιώθουμε όλοι περήφανοι».

Άκολούθησε η κοπή της πίτας και η βράβευση των αθλητών, με πρώτους φυσικά τους Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζιάλλα, οι οποίοι εξασφάλισαν πέρυσι την πρόκριση για την Όλυμπιάδα του Ρίο.

Όι δύο Όλυμπιονίκες όπως κι ο παγκόσμιος Πρωταθλητής Στέφανος Ντούσκος απουσίαζαν από την εκδήλωση καθώς αυτή την περίοδο προπονούνται στον Σχινιά με την Έθνική Όμάδα.

Το φλουρί κέρδισε ο Παντελής Σωτηρακόπουλος.

Μια σπουδαία χρονιά σε αγωνιστικό επίπεδο ήταν αυτή που μόλις τελείωσε για τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία και τον Ναυτικό ΌμιλοΙωαννίνων, οι αθλητές του οποίου για μία ακόμη φορά κράτησαν ψηλάτη σημαία του.

Όι Γιαννιώτες κωπηλάτες, όλων των κατηγοριών, κατόρθωσαν να κατακτήσουν μετάλλια, πρωτιές και διακρίσεις σχεδόν σε κάθε αγώνα στον οποίο συμμετείχαν, εντός κι εκτός συνόρων, αποδεικνύοντας ότι ο Ν.Ό.Ι. παραμένει το μεγαλύτερο φυτώριο πρωταθλητών της χώρας μας στο άθλημα της Κωπηλασίας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ