Κλειστά τα δικαστήρια για τρεις ημέρες σε Γιάννινα και Κόνιτσα

DIKASTIKO 3 9 14

DIKASTIKO 3 9 14

Δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 17,18 και 19 Οκτώβρη, οι υπηρεσίες και τα δικαστήρια στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων και στο Ειρηνοδικείο Κόνιτσας, λόγω του σεισμού του Σαββάτου, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «για προληπτικούς λόγους που συνδέονται με την αποφυγή συνωστισμού πλήθους σε δημόσιους χώρους και υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων, για τη διευκόλυνση του ελέγχου ύπαρξης τυχόν ζημιών στα οικεία δικαστικά κτίρια, καθώς και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των διαδίκων, των συνηγόρων τους και των μαρτύρων, αναστέλλεται, μετά την έκδοση σχετικής απόφασης του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων και του Ειρηνοδικείου Κόνιτσας από το πρωί της 17ης Οκτωβρίου έως και την 19η Οκτωβρίου 2016».

Προσθέτει επίσης ότι «εφόσον κριθεί αναγκαίο ο χρόνος της ως άνω αναστολής θα παραταθεί με νέα σχετική πράξη του Υπουργού».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 17 Οκτώβρη δεν θα λειτουργήσουν παιδικοί σταθμοί, σχολεία, το Πανεπιστήμιο, αλλά και αθλητικοί χώροι στους Δήμους Ιωαννιτών, Ζίτσας και Πωγωνίου.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ