Κατ’ εξακολούθηση παράνομα μπάζα στο Πέραμα…

APORR PERAMA

APORR PERAMAΣε μικρή χωματερή μετέτρεψαν άγνωστοι περιοχή του Περάματος, με την παράνομη εναπόθεση μπαζών.

Το γεγονός εντοπίστηκε από το δήμο Ιωαννιτών, ύστερα από υπόδειξη κατοίκων της περιοχής. Άμεσα διαπιστώθηκε ότι δίπλα στην εθνική οδό, στο Πέραμα, υπήρχαν μεγάλες ποσότητες από μπάζα και ογκώδη αντικείμενα.

 

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο αρμόδιος για το Πέραμα αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Δημήτρης Κατηρτσίδης ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.

Μέσα στις επόμενες ώρες από τα συνεργεία του Δήμου απομακρύνθηκαν τα απορρίμματα, όμως οι άγνωστοι ξαναχτύπησαν!

APORR PERAMA1Η ίδια έκταση και μετατράπηκε … σε μια μικρή «χωματερή», αυτή τη φορά όμως η Αστυνομία είχε στη διάθεση της τα στοιχεία του αυτοκινήτου που κινούνταν στην περιοχή και εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του. Τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου καθάρισαν και πάλι την περιοχή από τα μπάζα.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων τονίζει ότι η διατήρηση της καθαριότητας δεν είναι μόνο υπόθεση του Δήμου αλλά και των πολιτών, ζητώντας από όλους να συμβάλουν ενεργά σε αυτό.

«Δεν είναι πρόθεση μας να γίνουμε ‘τιμωροί, όμως το περιβάλλον όπου ζούμε μας αφορά όλους. Το να διατηρήσουμε την γειτονιά μας καθαρή, δεν πρέπει να είναι υπόθεση προστίμων, αλλά ζήτημα ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών», αναφέρει σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Δημήτρης Κατηρτσίδης.

«Ιδιαίτερα η εικόνα που εμφανίζουν οι τουριστικές του Δήμου, όπως είναι το Πέραμα, πρέπει να μας αφορά όλους», τονίζει από την πλευρά του ο κ. Κολόκας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ