Κατώτερη των περιστάσεων η ΠΕΔ Ηπείρου

PEDΚατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά η ΠΕΔ Ηπείρου, η οποία συχνά μετατρέπεται σε ουραγό των εξελίξεων. Στη σημερινή συνεδρίαση επρόκειτο να συζητηθούν τα προβλήματα που ανακύπτουν με την εξέλιξη των μεγάλων έργων της περιοχής, όμως η συζήτηση ελάχιστα άγγιξε την ουσία, καθώς οι περισσότεροι δήμαρχοι ή εκπρόσωποι δήμων βρήκαν την ευκαιρία να θέσουν το μικρό ή μεγαλύτερο τοπικό τους αίτημα.

Έτσι αντί να γίνει μία ολοκληρωμένη συζήτηση για παράδειγμα για την Ιόνια Οδό, ακούστηκαν απόψεις για τη σύνδεσή της με το Δήμο Ζίτσας και Πωγωνίου ή ακόμη και με τα Τζουμέρκα.

 

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει ένα ψήφισμα με το οποίο η ΠΕΔ Ηπείρου εκφράζει γενικώς κι αορίστως την αγωνία της για την εξέλιξη των μεγάλων έργων της περιοχής.

Στην αρχή της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος ο οποίος παρέστη προκειμένου να ενημερώσει το ΔΣ τόσο για τα μεγάλα έργα όσο και για τον κίνδυνο κατάργησης της Πολυτεχνικής Σχολής, πρότεινε να ζητηθεί συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Τέτοιες κινήσεις, όπως είπε, δημιουργούν δεσμεύσεις.

 

Σχετικά με την Πολυτεχνική Σχολή στα Ιωάννινα η ΠΕΔ δεν προχώρησε σε συζήτηση των τελευταίων δεδομένων, θεωρώντας ότι έχει πάρει θέση και εμμένει σε αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ