Κατεπείγουσες αποσπάσεις αστυνομικών στο Αιγαίο

kos metanastes

kos metanastes

Το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν γεννήθηκε χθες… Υπάρχει επί σειρά ετών, μαζί με την αδυναμία της ελληνικής πολιτείας να το διαχειριστεί… Και τώρα έγινε ποτάμι που πνίγει τα νησιά του Αιγαίου.

Με την προχειρότητα της πολιτικής ηγεσίας, την οποία παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια και φυσικά τους τελευταίους μήνες, αντιδρά και η ελληνική αστυνομία.

Επαναλαμβάνει δηλαδή το σενάριο της Θράκης.

Με κατεπείγουσες διαδικασίες, αποσπά σε πρώτη φάση 250 αστυνομικούς, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Σε πρώτη φάση, όσοι αστυνομικοί υπέβαλαν αίτηση σε προγενέστερο χρόνο για να μετατεθούν στα συγκεκριμένα νησιά με το αντικειμενικό σύστημα των μορίων έτους 2015 και οι μεταθέσεις τους δεν υλοποιήθηκαν, θα δύνανται να αποσπαστούν άμεσα.

Ακολούθως, ο αριθμός αυτός των αποσπάσεων θα ενσωματωθεί στο ακέραιο στον πίνακα των ετήσιων συμπληρωματικών μεταθέσεων έτους 2015, ώστε να διασφαλιστούν όσοι θα μετακινηθούν από τώρα στις περιοχές αυτές, ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα της μετάθεσής τους.

Πέρα αυτών βέβαια, και για να καλυφθούν οι ανάγκες, θα ακολουθήσουν κι άλλες αποσπάσεις, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν λύνει το πρόβλημα, αντιθέτως δημιουργεί περισσότερα.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ