Καταστρώνεται το επιχειρησιακό σχέδιο των επόμενων ωρών, με πλήρη εικόνα ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ

MEGARO HGOYM

MEGARO HGOYMΠλήρη εικόνα –στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό- της περιοχής όπου εγκαταλείφθηκε το μηχανάκι –στη Φροσύνη Σουλίου- αλλά και του χώρου που διεξάγονται οι έρευνες στη Ντουσκάρα καθώς και των ζωνών θωράκισης της παραμεθορίου έχει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος πέταξε με το ελικόπτερο πάνω από την περιοχή και ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

 

Στις τρεις περίπου το μεσημέρι το ελικόπτερο προσγειώθηκε στην Ηγουμενίτσα και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη των αξιωματικών υπό τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Νίκο Παπαγιαννόπουλο.

Σύμφωνα με πηγές, στη σύσκεψη αυτή θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα και θα αποφασιστεί ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για τις επόμενες ώρες.

 

Οι αστυνομικοί παραμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη, ενώ έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε φρούριο όλη η μεθοριακή γραμμή με απανωτά μπλόκα και συνεχείς περιπολίες.

Πέρα από τις θερμικές κάμερες οι τοπικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και με άλλα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα τα οποία μεταφέρθηκαν κυρίως από την περιοχή της Θράκης αλλά και από την Αθήνα.

Οι αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου έχουν βάσιμες υποψίες ότι οι δύο επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες δεν έχουν διαφύγει στη χώρα τους και είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι υπομονή απαιτηθεί μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ