Καταλυτική παρέμβαση για να διασωθεί η Πάργα

BIKH PARGA

BIKH PARGAΕπιβεβαιώνονται πλήρως τα ρεπορτάζ του Epiruspost.gr για την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Πάργα καθώς η πιο τουριστική ζώνη της Ηπείρου έχει μετατραπεί σε κρανίου τόπος εξ αιτίας του μένους που επιδεικνύει ο δήμαρχος Αθανάσιος Λιόλιος.

Επιβεβαιώνονται επίσης τα ρεπορτάζ για την ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους της Γενικής Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Βίκυς Ευταξά.

Η κ. Ευταξά όχι μόνο δεν έμεινε θεατής της κατάστασης αλλά κινεί όλες τις διαδικασίες ώστε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να διασωθεί η τουριστική σεζόν.

 

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο της σημειώνεται:

Την ανάληψη πρωτοβουλιών μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών προκειμένου να βρεθεί λύση και να μην χαθεί η τουριστική σεζόν για τους επαγγελματίες του κλάδου εστίασης στην Πάργα αναλαμβάνει η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά.

Η Γενική Γραμματέας τη Δευτέρα (28/4/2014) δέχθηκε στο γραφείο της το Δημοτικό σύμβουλο Πάργας Ιωάννη Κλοτσώνη, τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Εστίασης Πασχάλη Ρίζο και το Νομικό σύμβουλο του Συλλόγου Γεώργιο Μίζη οι οποίοι την ενημέρωσαν για τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης καθώς αναγκάστηκαν από το βράδυ της Κυριακής να απομακρύνουν τα τραπεζοκαθίσματα από όλη την παραλιακή ζώνη της Πάργας.

Σύμφωνα με τα όσα της κατήγγειλαν το πρόβλημα προέκυψε λόγω της καθυστέρησης από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής Πάργας να στείλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση την απόφαση ανασυγκρότησης του Λιμενικού Ταμείου.

Έτσι η Γενική Γραμματέας αναλαμβάνει πρωτοβουλία προκειμένου ο Δήμος Πάργας, το Λιμενικό Ταμείο και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Κτηματικής να προχωρήσουν άμεσα σε συγκεκριμένες ενέργειες ώστε να αρθεί το αδιέξοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ