Καταγγελία για την επίσκεψη μελών της Χρυσής Αυγής

XA GIANNINA2

XA GIANNINA2Την επίσκεψη δέκα μελών, υποψηφίων στις Περιφερειακές εκλογές, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο καταγγέλλουν με κοινή τους ανακοίνωση οι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η Λαική Συσπείρωση κάνει λόγο για επίσκεψη πρόκληση και στην ανακοίνωσή της σημειώνει:

Οι συγκεκριμένοι μπήκαν στο νοσοκομείο λειτουργώντας ως τάγμα εφόδου, ζητώντας τα στοιχεία όσων αντέδρασαν στην παρουσία τους και δεν ανέχτηκαν να περιοδεύουν μέσα στο νοσοκομείο φασιστικά- εγκληματικά στοιχεία με το μανδύα των υποψήφιων για τις περιφερειακές εκλογές.

 

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους υγειονομικούς, συνοδούς και φοιτητές που αντέδρασαν στην παρουσία της φασιστικής- εγκληματικής οργάνωσης που κατά την περιοδεία τους ζητούσαν να νοσηλεύονται μόνο Έλληνες στο νοσοκομείο.

Χύνουν έτσι το φασιστικό , ρατσιστικό τους δηλητήριο για να αθωώσουν την πολιτική κυβέρνησης ΕΕ μονοπωλίων που έχουν φτάσει τα δημόσια νοσοκομεία σε επικίνδυνη κατάσταση με τις δραματικές περικοπές προωθώντας έτσι την λειτουργία τους ως επιχειρήσεις με υγειονομικούς δούλους και ασθενείς πελάτες.

Ερωτηματικά προκαλεί η απουσία αντίδρασης της διοίκησης του ΠΓΝΙ στην παρουσία της φασιστικής αυτής οργάνωσης στο νοσοκομείο. Την ίδια μέρα βέβαια ο διοικητή τους νοσοκομείου Χατζηκώστα αντέδρασε στην παρουσία του ΠΑΜΕ στην ΕΠΑΣ Νοσηλευτικής που καλούσε σπουδαστές και καθηγητές στον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς, στην οργάνωση της πάλης για τα δικαιώματα τους, όπως αυτό της πληρωμής της πρακτικής άσκησης στα νοσοκομεία της πόλης και της ιατροφαρμακευτικής τους κάλυψης που σήμερα στερούνται στην διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης.

Καλούμε τα λαϊκά στρώματα να μην επιτρέψουν στους υποψήφιους και τα μέλη της ΧΑ να μπουν σε κανένα χώρο δουλειάς, εκπαίδευσης, σε καμιά γειτονιά.

Να απομονώσουν τους φασίστες- ναζιστές, να γυρίσουν την πλάτη τους στα ναζιστικά/φασιστικά μόρφωματα με όποιο μανδύα κι αν εμφανίζονται, αλλά και σε όσους προσπαθούν να τα νομιμοποιήσουν με διάφορους τρόπους.

Η μόνη διέξοδος για το λαό σήμερα είναι οργάνωση και δράση παντού, στα σωματεία, στους κλάδους, στα σχολεία, στις σχολές, σε κάθε γειτονιά, ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων, περιφερειών και δήμων που με διαφορετικά μίγματα εφαρμόζουν ή φιλοδοξούν να εφαρμόσουν τις στρατηγικές αποφάσεις της ΕΕ και των μονοπωλίων που κατεδαφίζουν τα δικαιώματά μας.

Εγγύηση για την υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων αλλά και για την αντεπίθεση του λαού αποτελεί η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, σε Ευρωβουλή, περιφέρεια και δήμους».
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από τον χώρο τηs Υγείαs-Πρόνoιαs με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ