Κατέθεσαν στον ανακριτή οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη

bgiakoumakis16

bgiakoumakis16

Στην ανακρίτρια Ιωαννίνων κατέθεσαν επί αρκετές ώρες οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενάμισι περίπου χρόνο μετά τον θάνατο του 20χρονου σπουδαστή.

Με τις καταθέσεις αυτές κλείνει ουσιαστικά ο βασικός κύκλος της ανάκρισης για να ακολουθήσουν οι απολογίες οκτώ κατηγορουμένων που αποτελούσαν την σκληρή παρέα της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, γνωστός ποινικολόγος Δημήτρης Μπούκας, οι γονείς ανέφεραν όλα εκείνα που θεωρούν ως ιδιαίτερα σημαντικά για την υπόθεση.

Σημείωσε ότι αποτελεί θετικό γεγονός ότι η ανάκριση προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς και τόνισε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

«Οι γονείς δεν είχαν άμεση γνώση των γεγονότων. Αν είχαν θα είχαν λάβει και μέτρα για το παιδί τους», σημείωσε ο κ. Μπούκας. Φαίνεται ότι η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν γνώριζε και μάλλον πληροφορήθηκε μετά τον θάνατό του, τις εφιαλτικές μέρες που έζησε μέσα στην Γαλακτοκομική Σχολή.

Ο κ. Μπούκας για μία ακόμη φορά μετέφερε τις ευχαριστίες της οικογένειας προς όλη την κοινωνία των Ιωαννίνων για την συμπαράσταση που δείχνει επί ενάμισι χρόνο και τόνισε την ανάγκη να κλείσει δικαστικά η υπόθεση ώστε η οικογένεια να μπορέσει να ηρεμήσει καθώς μεγαλώνει κι άλλα δύο παιδιά.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ