Κατά προτεραιότητα το αποχετευτικό σε Σύβοτα και Πλαταριά

SYBOTA PARNORAM

SYBOTA PARNORAMΚατά προτεραιότητα εξετάζεται από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή ο φάκελος της μελέτης για την κατασκευή αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού για την περιοχή Συβότων – Πλαταριάς- Πέρδικας Θεσπρωτίας.

Μάλιστα δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις καθώς υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για ένταξή της στο ΕΣΠΑ.

 

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος παράλληλα διευκρίνισε πως αν τελικά δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα είναι ένα από τα πρώτα έργα που θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα.

«Για την Περιφερειακή Αρχή, όλες οι μελέτες αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών που αφορούν τις παραθαλάσσιες περιοχές αποτελούν προτεραιότητα γιατί ενισχύουν τις υποδομές και βοηθούν την ανάπτυξη του τουρισμού», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καχριμάνης.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στην ουσιαστική συμβολή που είχαν για την εκπόνηση και ολοκλήρωση της μελέτης οι υπηρεσίες της Π.Ε. Θεσπρωτίας, ενώ το αίτημα για ένταξη της πράξης έχει υποβληθεί από την ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ