Καραγκούνης: Αγωνία για την Αμβρακία Οδό

karagounis pr

karagounis prΣτάση πληρωμών… Με αυτές τις δύο λέξεις περιέγραψε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της χώρας.

Μιλώντας με τους δημοσιογράφους στην Πρέβεζα, μετά την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, αναφέρθηκε εκτενώς στο πολιτικό σκηνικό επισημαίνοντας ότι είναι ύψιστη ανάγκη, η εθνική συνεννόηση.

Πέραν αυτού, αναφέρθηκε στον οδικό άξονα Άκτιο Αμβρακία, έργο ζωτικής σημασίας για τη Δυτική Ελλάδα, το οποίο έχει παγώσει για πολλοστή φορά.

Όπως είπε είναι έργο πρώτης προτεραιότητας καθώς σχετίζεται με την ανάπτυξη της περιοχής και το υπουργείο οφείλει να ενημερώσει υπεύθυνα τόσο για την τύχη του, όσο και για το μέλλον των εργαζόμενων καθώς τα εργοτάξια κατεβάζουν ρολά!

Εκτενής αναφορά έγινε και στα θέματα της υγείας, με αφορμή την κατάσταση στα Κέντρα Υγείας της Πρέβεζας, τα οποία αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα.

Ο κ. Καραγκούνης συνέδεσε τα προβλήματα αυτά με την υποχρηματοδότηση της δημόσιας υγείας. Ανέφερε ότι πέρυσι στο πρώτο εξάμηνο, είχε χρηματοδοτηθεί ο ΕΟΠΠΥ με το ποσό των 683 εκατομμυρίων και φέτος δόθηκαν μόλις 63 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν χρήματα, σημείωσε και έκανε λόγο για εσωτερική στάση πληρωμών που πλήττει με ένταση τον χώρο της υγείας.

«Έχουμε τεράστιο πρόβλημα εξ αιτίας των επιλογών αυτής της κυβέρνησης. Τα χρήματα δίνονται μόνο για μισθούς και συντάξεις… Αυτή είναι η πραγματικότητα», κατέληξε ο κ. Καραγκούνης.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ