Κανένα ίχνος ζωής του νεαρού ορειβάτη… Ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες

TYMFH OREIBASIA1Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες που έκανε επί τρεις περίπου ώρες το ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας στη χαράδρα της Τύμφης. Οι έρευνες εντοπίστηκαν σε απόκρημνο και βραχώδες σημείο, κοντά στον τόπο του ατυχήματος. Πιθανές ενδείξεις που υπήρχαν δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά. Οι χειριστές της πολεμικής αεροπορίας, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει το ελικόπτερο, όπως θερμικές κάμερες και φωτογραφικούς φακούς, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κανένα ίχνος του αγνοούμενου ορειβάτη.

 

Έτσι έκλεισε και η τρίτη ημέρα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Πληροφορίες λοιπόν που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες περί εντοπισμού του νεαρού ορειβάτη από τα Γιάννινα, δεν επιβεβαιώνονται από την επίσημη έρευνα που διεξάγουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Οι ελπίδες εκ των πραγμάτων πλέον λιγοστεύουν. Οι επίγειες έρευνες είναι εξαιρετικά δύσκολες λόγω της μορφολογίας της περιοχής. Το πιο κρίσιμο είναι ότι δεν υπάρχουν σταθερά σημεία για να μπορέσουν να δεθούν οι άνδρες της ΕΜΑΚ ώστε να κατέβουν στη χαράδρα και να ερευνήσουν από κοντά την περιοχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ