Κανάλι: Και κει το νερό δεν φτάνει ακόμη

KANALI PREBEZA1

KANALI PREBEZA1Μάρτυρες στην κυριολεξία έγιναν οι κάτοικοι του Καναλίου αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής καθώς τις τελευταίες ημέρες είπαν το νερό νεράκι. Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά καθώς ανάλογα προβλήματα, μικρότερα ή μεγαλύτερα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διάστημα.

Οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων ήταν πολλές χωρίς όμως τις μέρες αυτές να τους ενημερώνει κάποιος επίσημα για τα αίτια του προβλήματος.

Έτσι μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα και με αρκετή χρονική καθυστέρηση ο Δήμος της Πρέβεζας με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι το πρόβλημα αποκαθίσταται και το αποδίδει αφενός μεν σε βλάβη, αφετέρου δε στην…. Υπερκατανάλωση. (Αλήθεια το καλοκαίρι όπου ο κόσμος θα είναι περισσότερος τι θα συμβεί;) Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

 

Αποκαθίσταται σταδιακά   το πρόβλημα της υδροδότησης που παρουσιάστηκε  τις τελευταίες μέρες σε κατοικίες     της  Τοπικής Κοινότητας Καναλίου.

Όπως εξήγησαν οι τεχνικοί   οι οποίοι πραγματοποιούν τις εργασίες αποκατάστασης, υπήρξε αφενός τεχνική βλάβη  η οποία προκάλεσε μείωση της πίεσης του νερού και αφετέρου σημειώθηκε υπερκατανάλωση τόσο λόγω της αυξημένης κίνησης όσο και των ποτισμάτων  που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα τόσο με τον αντιδήμαρχο Τοπικής Κοινότητας Καναλίου Παντελή Μπαρτζώκα όσο και τον  αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Ευάγγελο Ροπόκη     το δίκτυο ύδρευσης   θα ενισχυθεί άμεσα με   την ενεργοποίηση  τριών  γεννητριών   ενώ   μέσα σε διάστημα 24 ωρών θα έχει αποκατασταθεί και η τεχνική βλάβη στο σύστημα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ