Καμία σύλληψη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη… Η αποθέωση της παραπληροφόρησης!

GALAKTOK2

GALAKTOK2Σε ώτα μη ακουόντων πέφτουν όλες οι εκκλήσεις προκειμένου να σταματήσει η παραπληροφόρηση γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Τις τελευταίες ώρες αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η ταχύτητα και η ευκολία με την οποία αναμεταδόθηκε είδηση περί συλλήψεων στη Μεσαρά Ηρακλείου που σχετίζονται με την υπόθεση της εξαφάνισης.

Η είδηση δεν επιβεβαιώνονταν εξ αρχής από τις αστυνομικές αρχές ωστόσο κάποιοι επέμεναν να την αναπαραγάγουν με αποτέλεσμα να προκληθεί μία πρωτοφανής αναστάτωση αλλά και οργή τόσο στο συγγενικό περιβάλλον του νεαρού όσο και στο χώρο της αστυνομίας.

Καμία απολύτως σύλληψη λοιπόν δεν έχει γίνει σχετικά με την εξαφάνιση του του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το cretapost.gr ήρθε σε επαφή με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος ξεκαθαρίζει το τοπίο βάζοντας τέλος στην παραπληροφόρηση των τελευταίων ωρών.

«Καμία απολύτως σύλληψη δεν έχει γίνει στην Κρήτη» δήλωσε ο κ. Καραμαλάκης τονίζοντας παράλληλα ότι οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη στα Ιωάννινα.

Η έρευνα της τοπικής αστυνομίας συνεχίζεται με τη λήψη καταθέσεων και την αξιολόγηση όλων των στοιχείων που μπορούν να δώσουν την λύση στο θρίλερ.

Και στην κατεύθυνση αυτή, αξιολογούνται τα πραγματικά στοιχεία τα οποία σε πολλές περιπτώσεις απέχουν πολύ από πράγματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε πρακτικό επίπεδο η έρευνα θα συνεχιστεί και το Σάββατο, επικεντρώνοντας στη λίμνη των Ιωαννίνων και σε σημεία της παραλιμνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ