Καλογερόπουλος και «Ιππείς της Πύλου» στην Πρέβεζα

ippeis pulouΚαλεσμένος της Κινηματογραφικής Λέσχης θα είναι ο Νίκος Καλογερόπουλος με την ταινία του ”οι ιππείς της Πύλου” την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 21:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας.

Πρόκειται για μία ταινία κωμωδία, δράμα παραγωγής 2011 σε σκηνοθεσία του Νίκου Καλογερόπουλου με τους ηθοποιούς Νίκο Καλογερόπουλο, Ηλία Λογοθέτη, Τάκη Σπυριδάκη, Βάνα Μπάρμπα, Ιουλία Καλογρίδη, Δημήτρη Καμπερίδη.

Ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλυτώσει από τις τράπεζες. Με την βοήθεια του Μπάμπη του «Φου», βρίσκει καταφύγιο σε ένα ερημωμένο κάστρο στην καρδιά της Μεσσηνίας. Μοναδικοί κάτοικοι δύο αδέρφια που δε μιλιούνται και μια ανιψιά που τους βαρέθηκε κι έφυγε, η Δημοκρατία.

Ο Τηλέμαχος την συναντάει τυχαία και μαγεύεται. Λίγο τα σιρόπια του γιατρού για τα πνευμόνια του που έχουν γίνει ορυχείο, λίγο τα τσίπουρα, λίγο οι «απαγορευμένες ουσίες» του Μπάμπη … οι θεοί βάζουν το χέρι τους κι η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο της! Όνειρο, πραγματικότητα, ή και τα δύο?

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση και τραγούδι.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ