Και στα Γιάννινα η Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών

olimpiada fisikis

olimpiada fisikis

Για τρίτη χρονιά θα γίνει φέτος στις 5 Δεκεμβρίου και στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ιωαννίνων η τοπική διοργάνωση της Ολυμπιάδας Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών EUSO.

Οι μαθητές διαγωνίζονται σε ομάδες των 3 μαθητών από κάθε τάξη και μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές της Α΄ ή της Β΄ Λυκείου. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να το δηλώσουν σε κάποιον καθηγητή φυσικής χημείας ή βιολογίας του σχολείου τους ώστε, μέσω της Διεύθυνσης του σχολείου, να μεταφερθεί η επιθυμία συμμετοχής των μαθητών αυτών στο ΕΚΦΕ Ιωαννίνων.

Οι δηλώσεις αυτές να γίνουν όσο το δυνατόν συντομότερα ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνει η προετοιμασία των ομάδων εν όψει του διαγωνισμού.

Από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος θα αναδειχθεί μια νικήτρια που θα πάρει μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό EUSO 2016 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Ιανουαρίου 2016. Ο τελικός διαγωνισμός EUSO 2016 θα γίνει στο Tartu της Εσθονίας τον Μάϊο και θα πάρουν μέρος οι νικήτριες ομάδες κάθε χώρας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΕΚΦΕ Ιωαννίνων με mail ή τηλεφωνικά στο 2651067717 εργάσιμες μέρες και ώρες ή στο 6945109808.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ