Και ειδικός συνεργάτης και δημοτικός σύμβουλος!!

lazaros natsis

lazaros natsis

Καθήκοντα ειδικού συμβούλου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και παρά του αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Βίτσα, αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών, ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Λάζαρος Νάτσης.

Σε ανακοίνωση της παράταξης δεν δίνεται καμία συγκεκριμένη και ξεκάθαρη απάντηση, όμως έμμεσα επιβεβαιώνεται ότι ο κ. Νάτσης, μετά την διεκδίκηση του αξιώματος του δημάρχου Ιωαννίνων, έβαλε πλώρη για το Υπουργείο!

Και όχι μόνο αυτό…

Θα παραμείνει και επικεφαλής της παράταξης ωστόσο και θα εκτελεί τα καθήκοντά του στο δημοτικό συμβούλιο, όσο δύσκολο κι αν μοιάζει αυτό…

Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος βέβαια… Από το αποτέλεσμα θα κριθεί και η απόφαση του κ. Νάτση, να μοιράζει τον χρόνο του, μεταξύ των υποχρεώσεων που απορρέουν από τις δύο διαφορετικές ιδιότητες, σε δύο διαφορετικές πόλεις.

Στην ανακοίνωση της παράταξης «Πολίτες για την Ανατροπή» αναφέρεται:

Σε απάντηση δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών σχετικά με την φημολογούμενη αποχώρηση του Λάζαρου Νάτση, η παράταξη Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή επισημαίνει τα εξής:

Ο κ. Λάζαρος Νάτσης είναι ο επικεφαλής της.

Στο χρονικό διάστημα από την έναρξη αυτής της δημαρχιακής περιόδου μέχρι ακριβώς την συνεδρίαση της Τετάρτης 7.10.2015 δεν έλειψε ούτε μια μέρα από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Συμμετείχε από την αρχή μέχρι τέλους κάθε συνεδρίασης με παρεμβάσεις, θέσεις και απόψεις.

Κατά συνέπεια η αντιπολίτευση που ασκούσε δεν ήταν σύμφωνα με δημοσιεύματα «αναιμική» αλλά ουσιαστική και εποικοδομητική, γεγονός το οποίο έχει γίνει αντιληπτό από την Γιαννιώτικη κοινωνία.

Οι αποφάσεις στην παράταξη μας δεν λαμβάνονται μόνο από τον επικεφαλής, αλλά είναι αποτέλεσμα συλλογικών διεργασιών των οργάνων της.

Κατά συνέπεια η παράταξη θα συνεχίσει να εργάζεται προς όφελος των συνδημοτών μας με επικεφαλής τον Λάζαρο Νάτση και οποιαδήποτε άλλα σχόλια καθώς και δημοσιεύματα είναι ανεδαφικά και στερούνται επιχειρημάτων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ