Και δύτες για να αποκατασταθούν τα κρηπιδώματα

limani krip

limani kripΣυνεχίζονται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας οι εργασίες επισκευής των κρηπιδωμάτων του λιμένα Πρέβεζας, με το έργο να περνά στη δεύτερη φάση του όπου περιλαμβάνονται κατασκευές από ύφαλο έγχυτο σκυρόδεμα στα σημεία όπου υπάρχουν υποσκαφές.

Στην παραλία βρίσκεται το ειδικό μηχάνημα καθώς και δύτες οι οποίοι πραγματοποιούν τις παρεμβάσεις ενίσχυσης και αποκατάστασης στα σημεία όπου τα κρηπιδώματα έχουν υποστεί υποσκαφή.

Οι ύφαλες επισκευές θα διασφαλίσουν την στατική κατάσταση του κρηπιδότοιχου προκειμένου να ακολουθήσει η επόμενη φάση των παρεμβάσεων που σχεδιάζει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας για την αποκατάσταση του επιφανειακού τμήματος των κρηπιδωμάτων τα οποία έχουν διαβρωθεί από το νερό της θάλασσας.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παρθενία Καζάκου το έργο αυτό θα δώσει λύση στο σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην παραλιακή ζώνη καθιστώντας αναγκαία την απαγόρευση της κυκλοφορίας από το εξωτερικό τμήμα του πεζόδρομου.

Παράλληλα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο έχει ξεκινήσει εργασίες στην παιδική χαρά της πλατείας Ανδρούτσου όπου θα τοποθετηθούν νέα όργανα και δάπεδα ασφαλείας ώστε οι προδιαγραφές της παιδικής χαράς να είναι σύμφωνες με την νομοθεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ