Και βασανισμοί στον σκληρό δίσκο του παιδίατρου

HLEKTRONIKO EGKLHMA 26 9

HLEKTRONIKO EGKLHMA 26 9Στα ίχνη νέου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας βρίσκεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς μετά από δύο μήνες, έσπασε ο σκληρός δίσκος από τον υπολογιστή του Βούλγαρου παιδίατρου, που είχε συλληφθεί στα Γιάννινα.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι το υλικό είναι ανατριχιαστικό, σοκάροντας ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς που κυνηγούν το ηλεκτρονικό έγκλημα.

Το υλικό είναι πολλαπλάσιο εκείνο που είχε κατασχεθεί κατά την έφοδο στα Γιάννινα και τη σύλληψη του 48χρονου και επιβεβαιώνει τις αρχικές δηλώσεις και εκτιμήσεις καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα σκληρό, παιδικό πορνό, ακόμα και με βασανισμούς παιδιών ηλικίας από 5 έως και 10 ετών.

 

Το υλικό δείχνει τις διαδρομές του σκληρού υλικού αλλά και τα άτομα με τα οποία έρχονταν σε επαφή ο παιδίατρος, στην Ελλάδα, την Ευρώπη, ακόμη όμως και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα σε συμπληρωματική δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στα Ιωάννινα.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τη σύλληψή του ο παιδίατρος είχε αφεθεί ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στις φυλακές Σταυρακίου, καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του επειδή δεν είχε πληρώσει το ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ, που είχε οριστεί ως εγγύηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ