Καίριο χτύπημα σε κύκλωμα ηρωίνης

HROINH KOKA

HROINH KOKAΔυόμισι χιλιάδες δόσεις ηρωίνης, είχε στην κατοχή του, ζευγάρι 34 και 21 χρόνων, απ’ την Μεγάρχη και το Κομπότι αντίστοιχα. Η μεγάλη ποσότητα της ηρωίνης, προοριζόταν για τους χρήστες του άξονα από Κομπότι μέχρι Μενίδι, όπου το νεαρό ζευγάρι επέλεγε έμπειρους χρήστες, για να κάνει την δουλειά του.

Όμως λογάριαζαν, χωρίς την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας, η οποία αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματική και δεν μένει σε μία επιτυχία, αλλά συνέχισε την έρευνα και έφτασε στον Ριζόμυλο Αιγίου, όπου ήταν η έδρα του χονδρεμπόρου ηρωίνης.

 

Άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, έφυγαν απ’ την Άρτα, για να φτάσουν στο χωριό του Αιγίου.

Εκεί στον 21χρονο αλβανό, που ήταν ο προμηθευτής της ηρωίνης, παρουσιάστηκε αστυνομικός ως πελάτης και προμηθεύτηκε αρχικά μια ποσότητα ηρωίνης, για ν’ αρχίσει η διαδικασία της σύλληψης. Στην κατοχή του ο αλβανός είχε περί τα 200 γραμμάρια ηρωίνης, που όμως δεν ήταν μόνο αυτή η ποσότητα που είχε για διακίνηση.

Ομολόγησε, σε λίγη ώρα πως έχει ακόμη ένα κιλό ηρωίνης θαμμένο σε κάποιο σημείο της παραλίας του Ριζομύλου Αιγίου, το οποίο και κατασχέθηκε, για να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην Άρτα.

Λίγο πριν στο σπίτι του συλληφθέντος 34χρονου απ’ την Μεγάρχη, είχαν εντοπιστεί όλα τα σύνεργα της διακίνησης… Μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μικροποσότητα χασίς, πάρα πολλά χάπια και το ποσό των 1550 ευρώ, που κατασχέθηκαν.

Ο 34χρονος έχει συλληφθεί και άλλες φορές στο παρελθόν και ήταν ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και βεβαίως την δήλωσή του πως είναι ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών.

Η σύλληψη του ζευγαριού, αλλά και του 21χρονου αλβανού εμπόρου, αποτελεί καίριο χτύπημα στο κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης στην περιοχή μας, μιας και σε όλους είναι γνωστό, ότι εδώ και πολλά χρόνια, στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας διακινούνται τεράστιες ποσότητες ηρωίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ