Κάτω Νεοχωρόπουλο.. Ένας δρόμος… βομβαρδισμένο τοπίο

dromos kneo3

dromos kneo3

Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί το οδόστρωμα εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που προηγήθηκαν, στην περιοχή Κάτω Νεοχωρόπουλο, στο δρόμο που συνδέει το Νεοχωρόπουλο με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Τα υψηλά επίπεδα βροχόπτωσης είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθεί καθίζηση σε ορισμένα σημεία του δρόμου, να σχηματιστούν λακκούβες και να λιμνάσει μεγάλη ποσότητα νερού.

dromos kneo1

Οι οδηγοί αυτοκινήτων και όχι μόνο, οι οποίοι διέρχονται καθημερινά από τον συγκεκριμένο δρόμο είναι αναγκασμένοι να κάνουν μανούβρες και ελιγμούς προκειμένου να αποφύγουν τις λακκούβες, ούτως ώστε να μην προκληθεί υλική ζημιά στο όχημά τους.

Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις εισέρχονται ακόμη και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με ό,τι συνέπειες μπορεί αυτό να προκαλέσει!

dromos kneo3

Οφείλουν μάλιστα να διαθέτουν και μαντικές ικανότητες προκειμένου να εντοπίσουν το βέλτιστο μονοπάτι (δηλαδή εκείνο με τις λιγότερες λακκούβες με το μικρότερο βάθος νερού) που θα πρέπει να ακολουθήσουν!

Δεδομένου ότι οι εικόνες δεν ταιριάζουν στο προφίλ μιας πολιτισμένης πόλης, αν οραματιζόμαστε η πόλη μας να γίνει κάποια στιγμή Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, θα πρέπει οι αρμόδιοι να μην μείνουν άπρακτοι αλλά να φροντίσουν να υπάρχει μια μοναδική και όχι πολλές, διάσπαρτες Παμβώτιδες!

Ειρήνη Μπράχου

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ