Κάπου χάθηκε η πανστρατιά για το νοσοκομείο

NOSOKOMEIO POREIA

NOSOKOMEIO POREIAΟι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί για την κινητοποίηση ολόκληρης της Πρέβεζας με αίτημα την διατήρηση και την αναβάθμιση του νοσοκομείου ήταν μεγάλες. Είχαν προηγηθεί άλλωστε και δώδεκα χιλιάδες υπογραφές…. Όμως αυτοί που τελικά κατέβηκαν στο δρόμο ήταν λίγοι και αν δεν υπήρξε μαζική συμμετοχή μαθητών μάλλον το αποτέλεσμα θα ήταν απογοητευτικό.

Και είναι πραγματικά κρίμα για έναν τόπο που κινδυνεύει να μείνει χωρίς στοιχειώδεις υπηρεσίες υγείας να μην ανταποκρίνεται σε ένα τέτοιο κάλεσμα. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Νοσοκομείου και κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Στρατής Βουγέλης ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην κατάσταση που επικρατεί και στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση που υπάρχει.

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Χρήστος Δημόπουλος, ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κώστας Μπάρκας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ηπείρου Τάκης Νικολόπουλος, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γιώργος Φλούδας και εκ μέρους του ΠΑΜΕ ο καρδιολόγος Γιάννης Νόβας.

Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πρέβεζας η οποία όμως δεν διακρίθηκε για τη μαζικότητα που αναμένονταν γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει κυρίως όλους εκείνους που προτίμησαν να γεμίσουν τις καφετέριες ή να κάνουν την βόλτα τους στην ηλιόλουστη αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ