Κάθε φέτος και χειρότερα… Και το νερό νεράκι

BRAXOS

Οι κάτοικοι σε αρκετές τοπικές κοινότητες αλλά και στην πόλη της Πρέβεζας έχουν σκάσει στην κυριολεξία για νερό… Οι διαμαρτυρίες πέφτουν βροχή και από την άλλη η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης επικαλείται την υπερκατανάλωση….

Το πρόβλημα βέβαια δεν εμφανίζεται φέτος πρώτη φορά. Αντίθετα όπως σημειώνουν κάτοικοι της περιοχής στην περίπτωσή τους ισχύει το “κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα”.

Κι όλα αυτά στην τουριστική Πρέβεζα!

Η πτώση στην πίεση του νερού είναι καθημερινή όπως καθημερινές σε κάποιες περιοχές είναι και οι πολύωρες διακοπές νερού.

Σε απάντηση του πλήθους διαμαρτυριών που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες ήρθε η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης.

Η ΔΕΥΑΠ, συνιστά ορθολογική χρήση νερού και σημειώνει: “Η παρατηρούμενη υπερκατανάλωση νερού κυρίως τις απογευματινές ώρες οδηγεί σε απορρύθμιση του δικτύου ύδρευσης.

Για το λόγο αυτό συνιστάται η ορθολογική χρήση του νερού στα απολύτως απαραίτητα επίπεδα, καθώς και ο δραστικός περιορισμός νερού για πότισμα και ντούζ στις παραλίες”.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ