Κάθετο «όχι» στο κλείσιμο του ΑΤ Λούρου

asti new15

asti new15Την έντονη διαφωνία του, στην πρόταση για κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας, με ομόφωνο ψήφισμά του.

Η πρόταση περιλαμβάνεται στο σχέδιο αναδιάρθρωσης της ελληνικής αστυνομίας, το οποίο είχε παρουσιαστεί πρόσφατα σε ειδική εκδήλωση στα Γιάννινα.

Ο Λούρος, πέραν των άλλων, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα που σχετίζονται με την αυξημένη κι ανεξέλεγκτη παραβατικότητα, όπως κλοπές, ληστείες, βίαιες συμπεριφορές, λόγω της ιδιαιτερότητας στη σύνθεση του πληθυσμού.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την ανησυχία του και καλεί τους αρμόδιους φορείς να άρουν άμεσα τον εν λόγω σχεδιασμό και τους κατοίκους της περιοχής να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Να άρουν άμεσα τον εν λόγω σχεδιασμό.

Καθώς και όλους τους κατοίκους της περιοχής Λούρου, να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Ο Δήμος Πρέβεζας θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την μην υλοποίηση της απόφασης του Υπ. Προστασίας του Πολίτη, για μια δημόσια αστυνομία και μάλιστα καλύτερα στελεχωμένη.

«Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε διατεθειμένοι και αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για την συνέχιση της λειτουργίας του Α.Τ. Λούρου», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ψήφισμα.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ