ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Σπούδασε με τους καλύτερους και κέρδισε

IEK DELTA

IEK DELTAH παρουσία ενός από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς φορείς της Ελλάδας του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στη Δυτική Ελλάδα είναι πλέον δεδομένη με τη σχολή στην πόλη των Ιωαννίνων να κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο για τις υπερσύγχρονες υποδομές της όσο και για την ποικιλία και κατάρτιση των εκπαιδευτικών στελεχών της. Οι εκπαιδευτικοί και επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται διάπλατα για τις νέες και τους νέους της περιοχής που ανταποκρίνονται θερμά στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Το ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προκαλεί όμως και την τύχη των νέων της πόλης μας! Κάποιο από τα βράδια που διασκεδάζουν μπορεί να τους ζητηθεί να συμμετάσχουν σε μια κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και αυτόματα λαμβάνουν μέρος σε αυτήν.

 

Τα δώρα είναι: 2 iPad, 2 iPhone 5s, 2 υποτροφίες 1 έτους για σπουδές και 1 weekend στην Κέρκυρα σε ξενοδοχείο 5*! Και αν δεν στο ζητήσει κάποιος μπορείς και εσύ να προκαλέσεις την τύχη σου! Επισκέψου τα ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην οδό Κωλέττη και Καπλάνη 5 στα Ιωάννινα, μάθε γιατί αξίζει να σπουδάζεις μαζί τους και συμπλήρωσε εκεί το κουπόνι συμμετοχής!

Η εκπαίδευση είναι γνώση αλλά στα ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ η γνώση εκτός από εποικοδομητική μπορεί να είναι και διασκεδαστική! Η εμπειρία και η κατάρτιση συναντά τη δημιουργικότητα και τη μοντέρνα προοπτική για το δικό σου ταξίδι στην κορυφή! Μπες και συ στην ομάδα του και σπούδασε με τους καλύτερους για ένα καλύτερο μέλλον!

Πληροφορίες – Εγγραφές: Κωλέττη & Καπλάνη 5 (δίπλα στο Δημαρχείο), τ. 26510 70719 και 26510 77472, www.delta-iek.gr, IekDelta Official Facebook Page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ