Θ. Μπέγκας: Σε διάταξη εκλογικής μάχης

MPEGKAS THOMAS

MPEGKAS THOMASΣτη συγκρότηση εκλογικής επιτροπής προχώρησε η παράταξη «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» η οποία αναλαμβάνει το κύριο βάρος της προεκλογικής μάχης.

Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης Θωμάς Μπέγκας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε, έκανε γνωστό ότι την ερχόμενη βδομάδα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων, ενώ σημείωσε ότι συγκροτείται Ομάδα Υποστήριξης Δημοτικής Διακυβέρνησης με συγκεκριμένους τομείς.

 

Ο κάθε τομέας θα αποτελεί μια ανοιχτή ομάδα για όποιον συμπολίτη θέλει να συμμετάσχει και θα υπάρχουν υπεύθυνοι καταξιωμένα αλλά και νέα πρόσωπα της κοινωνίας μας.

Ο κ. Μπέγκας επεσήμανε ότι οι εκλογές του Μαΐου είναι κρίσιμες και τόνισε ότι για το δήμο Ιωαννιτών δεν επιτρέπεται κανένα πισωγύρισμα.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο της δημοτικής αρχής τονίζοντας «ότι παραξαμε στις πλέον δύσκολες συνθήκες ένα πολύ σημαντικό έργο και έχουμε υποχρέωση να το υπερασπιστούμε και να το συνεχίσουμε με μία σύγχρονη φιλοσοφία».

Το έργο το οριοθέτησε ως ακολούθως:
– στην υποστήριξη της οικογένειας και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων μέσω του ΟΚΠΑΠΑ

– στην ανάπτυξη με τη διεκδίκηση, χρηματοδότηση και υλοποίηση του πιο μεγάλου πακέτου έργων μέσω του ΕΣΠΑ ύψους περίπου 200 εκ. ευρώ .

– στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου και στην εισαγωγή διαδικασιών που δεν πρόκειται να επιτρέψουν ποτέ ξανά να εμφανιστούν φαινόμενα κακοδιαχείρισης.
Ο Δήμος Ιωαννιτών σήμερα είναι οικονομικά αξιόπιστος.

– στον πολιτισμό όταν και μόνο η έννοια του πολιτισμού ήταν «άγνωστη λέξη» για τον Δήμο Ιωαννιτών επί πολλά χρόνια.

-στο περιβάλλον με εκσυγχρονισμό του τομέα καθαριότητας, προγράμματα ανακύκλωσης και κομποστοποίησης

– στα σχολεία που λειτούργησαν υποδειγματικά όταν τα χρήματα που παίρναμε από το κράτος ήταν ψίχουλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ