Θ. Μπέγκας: Για τον δήμο, για τον άνθρωπο

MPEGKAS 4 14«Για τον δήμο, για τον άνθρωπο». Αυτό είναι το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», που «επικοινωνεί» τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της πολιτικής της πρότασης για το Δήμο Ιωαννιτών.

Η πρόταση για ένα Δήμο Πρωταγωνιστή σε πρωτοβουλίες και δράσεις, με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που μπορεί να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάταση των τοπικών οικονομιών. Στις συνθήκες του σήμερα, στην Ελλάδα της κρίσης που όλοι μας βιώνουμε, αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για ένα Δήμο.

 

Ταυτόχρονα η πρόταση για ένα Δήμο της Συνέργειας. Για ένα Δήμο ανοιχτό στη συνεργασία όπου οι πολιτικές που θα ακολουθούνται θα είναι αποτέλεσμα ουσιαστικής και όχι τυπικής διαβούλευσης με όλους τους φορείς, τις πρωτοβουλίες και τις οργανώσεις πολιτών που έχουν όχι μόνο θεσμικό ρόλο, αλλά και άποψη και θέσεις και ενδιαφέρον για το μέλλον του Δήμου.

Εκλογικό Κέντρο

Από το απόγευμα της Παρασκευής λειτουργεί το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» στον πεζόδρομο της Γρηγορίου Σακκά.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας (θα λειτουργήσουν από το Σάββατο) είναι:
2651 0 71165 και 2651 0 71169

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ