Θωμάς Μπέγκας: Στην αφετηρία της εκλογικής μάχης

MPEGKAS THOMAS

MPEGKAS THOMASΑνοιχτό κάλεσμα προς όλους απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας εν όψει της ανοιχτής εκδήλωσης που οργανώνει την Κυριακή η «Ενότητα Πολιτών». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις έντεκα και μισή το πρωί, στο ξενοδοχείο Du Lac, με ομιλητές τον ίδιο και τον σημερινό δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο.

Όπως τόνισε ο κ. Μπέγκας η εκδήλωση της Κυριακής αποτελεί την αφετηρία της εκλογικής μάχης που θα είναι νικηφόρα.

 

Θέλουμε τους πολίτες ενεργούς στην προσπάθεια για μια νέα δημιουργική θητεία στο Δήμο Ιωαννιτών.
«Όλοι αναγνωρίζουμε την κρισιμότητα αυτών των εκλογών.

Σε μια περίοδο που η κοινωνία δοκιμάζεται, δεν μπορούμε απλώς να αναζητάμε άλλοθι στην κρίση, ούτε στην αδυναμία του κράτους να βοηθήσει. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ίσως το τελευταίο προπύργιο στο οποίο ο πολίτης εναποθέτει τις ελπίδες του» ανέφερε στη διάρκεια της συνέντευξης.

Όπως τόνισε ο κ. Μπέγκας στις εκλογές συγκρούονται δύο λογικές. Η λογική που εφήρμοσε η προηγούμενη δημοτική αρχή που οδήγησε το δήμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης και η λογική που ακολούθησε η σημερινή δημοτική αρχή του νοικοκυρέματος και της αξιοπιστίας.

«Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά πως την Κυριακή τελειώνει η όποια εσωστρέφεια της παράταξης. Τώρα βγαίνουμε στην κοινωνία και μιλάμε μαζί της για τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Μιλάμε για το μέλλον του Δήμου μας» ανέφερε ο κ. Μπέγκας απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην παράταξη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θεωρεί την «παράταξη Γκόντα» ως τον κύριο αντίπαλο στις εκλογές, ο κ. Μπέγκας υποστήριξε πως:
«είναι σαφές πως ο κύριος αντίπαλος για μας είναι η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία». Είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση ο εκφραστής των μνημονιακών πολιτικών που έχουν «στραγγαλίσει» τη χώρα και την αυτοδιοίκηση. Η «παράταξη Γκόντα» είναι αυτή που με τις φαύλες πολιτικές που ακολούθησε οδήγησε το Δήμο Ιωαννιτών στα πρόθυρα της κατάρρευσης».

Αναφερόμενος στις άλλες παρατάξεις ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, σημείωσε πως «είναι αλήθεια ότι σε αυτές τις εκλογές υπάρχει ένας πολυκερματισμός. Υπάρχουν παρατάξεις που στελεχώνονται με αξιόλογους συμπολίτες μας, υπάρχουν υγιείς δυνάμεις, με τις οποίες είμαι βέβαιος ότι θα συνεργαστούμε αύριο στο Δήμο ως Δημοτική Αρχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ