Θωμάς Μπέγκας: Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος

THOMAS MPEGKAS NEW

THOMAS MPEGKAS NEWΕυχαριστήρια προς τους πολίτες και δέσμευση για σκληρή δουλειά και συνεχή συνεργασία, περιελάμβανε η δήλωση που έκανε ο Θωμάς Μπέγκας, τρεις ημέρες μετά την εκλογή του στο αξίωμα του Δημάρχου.

Ο Δήμος Ιωαννιτών και η δημοτική αρχή, υπογράμμισε ο κ. Μπέγκας θα είναι για όλους τους Γιαννιώτες, άσχετα με την εκλογική τους προτίμηση και σημείωσε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί νίκη των δημοτών για μια νέα κοινωνία πολιτών.

 

«Ο δήμος και ο δήμαρχος, έχει και θα έχει στο μέλλον τις πόρτες του ανοιχτές για όλους .

Θα συνεργαστούμε με όλες τις δημοτικές παρατάξεις και θα ακούσουμε με προσοχή τις απόψεις τους για όλα τα ζητήματα, μικρά και μεγάλα που απασχολούν την πόλη μας.

Το δημοτικό συμβούλιο, θα αποτελέσει χώρο διαλόγου και σύνθεσης των απόψεων και όχι χώρο στείρων αντιπαραθέσεων» υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο κ. Μπέγκας.

Αναφερόμενος στο ποσοστό της παράταξής του ο κ. Μπέγκας τόνισε πως πέρα από δύναμη αποτελεί κι ευθύνη και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει περίοδος χάριτος.

Έτσι ξεκινά άμεσα η ανασυγκρότηση της παράταξης και ο λεπτομερής σχεδιασμός της επόμενης πενταετίας με βάση το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί. Στόχος είναι την πρώτη Σεπτεμβρίου η νέα ομάδα να είναι πανέτοιμοι για να αναλάβει τις τύχες του Δήμου.

«Τα όποια προβλήματα του δήμου μας θα τα συζητήσω με τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων και θεωρώ ότι θα συμβάλλουν με τις απόψεις τους σε θετική κατεύθυνση.

Όπου χρειαστεί και θα χρειαστεί, θα γίνουν αλλαγές και εάν απαιτηθεί θα γίνουν και ανατροπές.

Οι κατεστημένες απόψεις και ο εφησυχασμός αποτελούν παρελθόν.

Οι συνδημότες με την ψήφο τους, ζήτησαν να συνεχίσουμε ένα έργο που αρχίσαμε.

Ζήτησαν όμως και αλλαγή πορείας όπου χρειάζεται.

Μέλημα και προτεραιότητά μας, η καθημερινότητα του πολίτη και η μάστιγα της ανεργίας.

Τα δύο αυτά προβλήματα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με τα όποια πενιχρά μέσα μας άφησε η κεντρική εξουσία .

Θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε και πόρους και αρμοδιότητες από την κυβέρνηση , την όποια κυβέρνηση» υπογράμμισε ο Θωμάς Μπέγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ