Θολό τοπίο με το Πάρκο Κουραμπά…

ast kourampas

ast kourampasΑντί η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο να διαφωτίσει, συσκότισε περισσότερο το τοπίο σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άνοιξε το Πάρκο Κουραμπά….

Πέρα λοιπόν από τις επαναλήψεις για την πιστοποίηση των οργάνων και τους ελέγχους που έγιναν, το κρίσιμο ερώτημα, πως άνοιξε το πάρκο για τα παιδιά, έμεινε αναπάντητο.

Ο δήμαρχος στη μακροσκελή τοποθέτησή του, επανέλαβε ότι δεν έχει γίνει παραλαβή του έργου και η βεβαίωση περαίωσης είναι μία φάση της διαδικασίας αλλά δεν σημαίνει ότι ο δήμος έχει την ευθύνη του έργου.

Επανέλαβε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών έστειλε στις 8 Ιανουαρίου το ειδικό σήμα πιστοποίησης της παιδικής χαράς.

at kourampas1Οι τυπικοί λόγοι για τους οποίους δεν τοποθετήθηκε σχετίζονται με την πιστοποίηση που χρειάζονταν μία διορθωτική επέμβαση σε ένα από τα όργανα της παιδικής χαράς, η οποία και δόθηκε εγγράφως στις 15 Απριλίου.

Ο κ. Μπέγκας διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη σήματος πιστοποίησης στην παιδική χαρά, γεγονός που του ετέθη από τους δημοτικούς συμβούλους Στέφανο Σκοπούλη και Σπύρο Κωνσταντόπουλο.

Μάλιστα εξοργίστηκε υποστηρίζοντας ότι τέτοιες καταγγελίες πρέπει να συνοδεύονται από στοιχεία.

sima pistop2Το σήμα βέβαια, όπως είχε αποκαλύψει το Epirusposτ είναι τοποθετημένο στην κεντρικό είσοδο κι αν η επιβλέπουσα υπηρεσία του Δήμου δεν το γνωρίζει ή πρόκειται για σήμα «μαϊμού» προφανώς κάποιοι έχουν την ευθύνη…

Μετά κι από αυτή τη συζήτηση η οποία διήρκησε αρκετή ώρα, δεν υπήρξε απάντηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άνοιξε το Πάρκο Κουραμπά.

Πιθανόν, όπως είπε ο κ. Λάζαρος Νάτσης, να έγινε κατάληψη του πάρκου από την κοινωνία.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ