Θερμή υποδοχή… Στα Σύβοτα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

SYBOTA KR

SYBOTA KRΜε τσίπουρο, ελιές και γλυκά υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των Συβότων τους τουρίστες που έφτασαν με το κρουαζιερόπλοιο το πρωί της Πέμπτης.

Δεκάδες ξένοι επισκέπτες είχαν μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τόσο τη φιλοξενία των κατοίκων όσο και τις ομορφιές στα γραφικά Σύβοτα.

Το κρουαζιερόπλοιο Seabourn spirit είχε ξεκινήσει από τη Βενετία, ταξίδεψε μέχρι τη Μύκονο, με πέντε σταθμούς στην Ελλάδα, και ο τελευταίος σταθμός πριν επιστρέψει στη βάση του, ήταν τα Σύβοτα.

SYBOTA KR1

Οι τουρίστες ήταν κυρίως Αμερικανοί, εξαιρετικά υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, καθώς το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είναι υπερπολυτελές και οι τιμές του για τους Έλληνες είναι απαγορευτικές.

Οι τουρίστες κατά την άφιξή τους στο λιμανάκι των Συβότων, έδειξαν έκπληκτοι από τη θερμή υποδοχή των κατοίκων και φυσικά εντυπωσιασμένοι από το μαγευτικό τοπίο.

Το ίδιο πλοίο έχει ήδη ανακοινώσει εβδομαδιαίες αφίξεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας, γίνεται με προσεκτικά βήματα τα τελευταία χρόνια και στην Ήπειρο. Βασικός προορισμός ήταν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όμως στο χάρτη υπήρχε η Πάργα ενώ τώρα μπαίνουν και τα Σύβοτα, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για ολόκληρη την Ήπειρο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ