Θερμές κόντρες στη Βουλή από τον Μιχάλη Κασσή

KASHS SKORDASΣτα χέρια παραλίγο να έρθουν τα ξημερώματα έξω από την Ολομέλεια ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής με αφορμή το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές.

Τα φρούτα των λαϊκών πήγαν να γίνουν φρούτα της… οργής. Τα… γαλλικά που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες στους διαδρόμους της Βουλής θα μείνουν για πάντα στα πρακτικά των παραπολιτικών.

 

Η κόντρα είχε ξεκινήσει από το απόγευμα της Δευτέρας και μετά τη στροφή 180 μοιρών που έκανε το ΠΑΣΟΚ στο θέμα των πάγκων των λαϊκών αγορών, γεγονός που ξάφνιασε την κυβέρνηση. Ο βουλευτής της πράσινης παράταξης Μιχάλης Κασσής ανεβαίνοντας στο βήμα είπε ότι το νομοσχέδιο δεν πρόκειται να περάσει εάν δεν γίνουν αλλαγές.

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις στο γραφείο του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Θανάση Μπούρα, επετεύχθη συμφωνία και ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης ανακοίνωσε από το βήμα τις αλλαγές, οι οποίες δεν στάθηκαν όμως ικανές να φέρουν και την ανακωχή…

Όταν, δε, ο Μιχάλης Κασσής, απευθυνόμενος τα ξημερώματα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ, τη… συμβούλευσε να μη μιλάει, αλλά να πάει «να πάρει κανένα επίδομα», τότε μέσα στην αίθουσα έγινε της κακομοίρας!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Ραχήλ Μακρή άρχισαν να φωνάζουν και να επιτίθενται λεκτικά στον Γιαννιώτη βουλευτή…

«Όταν δεν έχεις επιχειρήματα, καταφεύγεις σε ύβρεις. Δεν έκανες το ίδιο, όμως, με το Μέγαρο Μουσικής, όπου ψήφισες υπέρ του Ψυχάρη, ούτε για τις τράπεζες που έδωσες λεφτά για τον Σάλλα» είπε εκνευρισμένη η Ραχήλ Μακρή στον Μιχάλη Κασσή.

Οι δύο βουλευτίνες επαναλάμβαναν τις «κωλοτούμπες» που -όπως ανέφεραν- έχει κάνει ο Μιχάλης Κασσής, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Δριβελέγκας από την έδρα να μην μπορεί να ελέγξει την κατάσταση.

«Τόσα χρόνια που είμαι στη Βουλή τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί» είπε δίνοντας παράλληλα εντολή να σβηστούν από τα πρακτικά όλα όσα ειπώθηκαν. Ήταν, δε, τέτοιος ο εκνευρισμός, που στον διάδρομο παραλίγο να την πληρώσει ο Θανάσης Σκορδάς.

Δείτε απόσπασμα από τα όσα εκτυλίχθησαν τα ξημερώματα στην Ολομέλεια:
http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/paraligo-ksilo-sti-vouli 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ