Θανάτωσαν σκυλιά στην Πάργα, φωτο- βίντεο

skilia parga

skilia parga

Μερικά από τα αγαπημένα αδέσποτα της Πάργας, που ζούσαν χάρη στην αγάπη και την προσοχή κατοίκων της περιοχής, θανάτωσαν ασυνείδητοι.

Το γεγονός καταγγέλλει επώνυμα αναγνώστης μας, ο οποίος παραθέτει και τα ντοκουμέντα της φρίκης.

Γράφει σχετικά

Μπορεί άραγε να διαβάσει κανείς μια κραυγή? Αυτή την κραυγή του ζώου που πονάει από το χέρι ενός δολοφόνου που το πότισε με δηλητήριο?

Μια κραυγή πόνου ,ενός ζωντανού οργανισμού, ένα σκυλί βρε αδελφέ ! που η μοίρα της Ελληνικής πραγματικότητας και της άγνωστης ζωοφιλίας το έφερε να γεννηθεί κάπου στην όμορφη Πάργα, ο ιδιοκτήτης που δεν το –α ήθελε και παρατημένα ανυπεράσπιστα, ζούσαν χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των Παργινών ζωόφιλων.

Σήμερα όμως μια κραυγή, μια κραυγή πόνου ζωγραφισμένη επάνω τους από το χέρι ενός τέρατος της αποκάλυψης (γιατί άνθρωπο δεν αποκαλείς αυτόν).

Ένα κατέληξε παρά τις προσπάθειες του κτηνίατρου στην Πρέβεζα το άλλο παλεύει να ζήσει .Να ζήσει σε έναν κόσμο που το απορρίπτει με κάθε τρόπο.

Δεν φταίει η Πάργα σαν Πάργα ,αλλά μεγάλο μέρος της Ελληνικής επαρχίας η οποία σκληρή και απρόσωπη σκοτώνει ότι δεν της αρέσει(δέντρα ,πουλιά, περιβάλλον, ζώα και και και).Τι φταίει?

Ότι ξεχάσαμε να αγαπάμε!! να το δείχνουμε ,να δεχόμαστε τον άλλο ,τον διαφορετικό. Ελπίδα τα νέα παιδιά και οι δάσκαλοί τους που πρέπει ΤΩΡΑ!! Να σκύψουν πάνω στα παιδιά μαζί με τους γονείς.
Μια κραυγή, μια κραυγή πόνου, ποιος θα την διαβάσει.
Γεραλέξης Γιώργος Δημόκριτος.

Το βίντεο εδώ

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ