Θέμα ηγεσίας και από τον Μιχάλη Κασσή

kasisΑυξάνεται ο αριθμός των στελεχών αλλά και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που θέτουν θέμα ηγεσίας όσο πλησιάζει ο χρόνος για το συνέδριο του κόμματος αλλά και την έναρξη του διαλόγου για την κεντροαριστερά.

Μετά τον Θάνο Μωραΐτη, σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου άφησε να εννοηθεί ότι στο επερχόμενο συνέδριο πρέπει να συζητηθεί και το θέμα της ηγεσίας.

 

Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για κίνηση που εκφράζει την ενόχληση του κ. Κεδίκογλου επειδή με βάση τα σενάρια του ανασχηματισμού βρίσκεται εκτός του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Όμως και ο βουλευτής, Μιχάλης Κασσής απέδωσε ευθύνες στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ, ο κ. Κασσής είπε:

“Το έβαλε πολύ ξεκάθαρα ο κ. Μωραΐτης. Θέμα ηγεσίας. Γιατί δεν έχει το δικαίωμα να το βάλει; Δηλαδή ένας αρχηγός ενός κόμματος πόσο πρέπει να το φτάσει το κόμμα για να αποχωρήσει; Δηλαδή ο κ. Βενιζέλος, ο πρόεδρός μου, δεν έχει ευθύνες. Έχω εγώ περισσότερες ευθύνες από τον κ. Βενιζέλο και από τον κ. Παπανδρέου; Για όνομα του Θεού”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ