Η Στιγμούλα, παρουσιάζεται στα Γιάννενα

STIGMOYLA 14Οι εκδόσεις Μίνωας σε συνεργασία με το βιβλιοχαρτοπωλείο Λύχνος και το ALANA Park.resto πραγματοποιεί την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη «η Στιγμούλα» την Τετάρτη 16 Απριλίου στις 19:00.

Η παρουσίαση θα γίνει στο ALANA Park.resto (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11, Ιωάννινα, τηλ.: 2651073503).

Τα παιδιά θα απολαύσουν τη δραματοποιημένη αφήγηση της ιστορίας της Στιγμούλας από τις ηθοποιούς Ρούλα Λούρου, Άννα Παπαγιάννη, Χριστίνα Γουγουσάκη και Μαρίνα Μπασέτα. Θα τραγουδήσουν ζωντανά η Ολίνα Αδρουτσοπούλου και η Νάγια Πυργαρούση.

 

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας θα συντονίσει την εκδήλωση.

Μια φορά και έναν καιρό μια μικρή σταγόνα, η Στιγμούλα, ζούσε με τις αδερφές της σε ένα όμορφο δάσος. Η μέρα της ήταν τόσο μικρή που κρατούσε μόλις μια στιγμή! Ξυπνώντας ένα πρωί η Στιγμούλα δεν είδε πουθενά τις αδερφές της. Μάζεψε όλο της το θάρρος και αποφάσισε να ψάξει να τις βρει. Κάπως έτσι μπήκε σε μεγάαααλους μπελάδες…

Η Μαρίνα Γιώτη έγραψε και εικονογράφησε ένα υπέροχο βιβλίο και, μέσα από την περιπέτεια της Στιγμούλας, μιλάει στα παιδιά για τη μοναδικότητά τους αλλά και για την αξία και τον κύκλο του νερού. Η έκδοση περιλαμβάνει συμβουλές προς τους γονείς για περαιτέρω επεξεργασία των θεμάτων που θίγονται από την ψυχολόγο Σοφία Αντύπα

Ένα παραμύθι για τη μοναδικότητα του καθενός μας και την αξία του ταξιδιού στην ανακάλυψη του εαυτού μας.

Η Μαρίνα Γιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε Marketing και Καλές Τέχνες στο Georgetown University της Washington, DC όπου αποφοίτησε το 1997. Μέχρι το 1999 φοίτησε στο Pratt Institute στη Ν. Υόρκη σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας και εικονογράφηση από το οποίο αποφοίτησε με τιμητικές διακρίσεις. Από το 2003 είναι βραβευμένη δημιουργική διευθύντρια και συνέταιρος στην εταιρία συμβούλων marketing Sonar και πρόεδρος στο αθλητικό κέντρο Sunny Sports Club. Έχει τιμηθεί με το John Peter’s Publication Award από το Art Directors Club της Ν. Υόρκης και τα διεθνή βραβεία Pentawards για τη δουλειά της. «Η Στιγμούλα» είναι το πρώτο της βιβλίο. Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα και έχει μια κόρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ