Η Σερραία που προπονεί κι εντυπωσιάζει στα Γιάννινα

XRISTINA2Είναι Σερραία, νέα, ωραία και σπουδάζει στα Γιάννινα βρεφονηπιοκόμος. Η αγάπη της όμως είναι το ποδόσφαιρο. Η Χριστίνα Ιεροπούλου είναι η πρώτη Ελληνίδα προπονήτρια σε ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου.

Η 23χρονη φοιτήτρια του ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας έκανε τα πρώτα της βήματα τον Ιανουάριο αναλαμβάνοντας τους Κραψήτες Καππαδόκες, μία ερασιτεχνική ομάδα των Ιωαννίνων.

XRISTINA

Επόμενος σταθμός της πιθανότατα θα είναι μία ομάδα στις Σέρρες, καθώς σε λίγο θα αποχωριστεί τα Γιάννενα μια και ολοκληρώνει τις σπουδές της. “

Είχε το μικρόβιο του ποδοσφαίρου από μικρή. Καθόταν και έβλεπε αγώνες μαζί με τον αδερφό της, ενώ στο περιβάλλον της είχε ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να πάρει μέρος σε σεμινάριο προπονητικής, στο οποίο μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ικανότητές της. Κάνοντας τα σεμινάρια αντιλήφθηκε πως της άρεσε όλο αυτό και πως θα ήθελε να εργαστεί στη συνέχεια στον χώρο.

XRISTINA1Η μεγάλη της αγάπη, όπως δήλωσε στο Mega είναι ο ΠΑΟΚ.

Τέλος, όπως κάθε ποδοσφαιρόφιλος έτσι κι εκείνη θα παρακολουθήσει το Μουντιάλ και δηλώνει αισιόδοξη για την Εθνική μας.”Είναι δύσκολο να πάμε πολύ καλά, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξη”.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ