Η προστασία του Αώου ταξιδεύει στην Κομοτηνή

AOOS 14Διήμερο εκδηλώσεων για τα τοπικά κινήματα που υπερασπίζονται τη γη και την ελευθερία θα πραγματοποιήσει η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Κομοτηνής. Στο διήμερο θα συμμετάσχει με δική της ομιλία και η Κίνηση Πολιτών για την προστασία του ποταμού Αώου (protectaoos.blogspot.gr).

ο διήμερο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Μάρτη και το Σάββατο 15 Μάρτη στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Adelante (Αγ. Γεωργίου 36-Κομοτηνή).

 

Ειδικότερα, την Παρασκευή 14/3 στις 8 το απόγευμα στην συζήτηση με τίτλο “Αγώνας για το νερό ενάντια στις περιφράξεις” εκ μέρους της Κίνησης θα τοποθετηθεί ο Γιώργος Παπαχριστοδούλου. Εισήγηση θα γίνει και από μέλος της ομάδας ΑΠΟΔΡΑΣΗ (Ανεξάρτητη Πηλιορείτικη Ομάδα Δράσης) για την προστασία του νερού στον Βόλο.

Το Σάββατο 15 Μάρτη στις 8 το απόγευμα διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα “Οι άνθρωποι υπερασπίζονται τη Γη: ο αυτοοργανωμένος αγώνας της Χαλκιδικής και η επίθεση του κράτους”.

Ομιλητές: Ντίνα Δασκαλοπούλου (Εφημερίδα των Συντακτών), Νίκος Νικοπολιτίδης (Δικηγόρος), Διωκόμενος από Θεσσαλονίκη. Κάτοικος από Χαλκιδική.

Σκοπός του διημέρου πέρα από την ανάδειξη των επιμέρους ζητημάτων είναι και η συνάντηση των κινημάτων αυτών και η εξέλιξη μιας ζύμωσης που έχει ξεκινήσει,ώστε να συγκροτηθούν και να οξυνθούν οι αντιστάσεις για την υπεράσπιση της φύσης και των κοινών αγαθών.

Πληροφορίες για την Κίνηση Πολιτών για την προστασία του ποταμού Αώου, http://protectaoos.blogspot.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ