Η Πρέβεζα συμμετέχει στην Ώρα της Γης

ora tis gis

ora tis gisΣτις 28 Μαρτίου, στις 20:30 το βράδυ και για μια ώρα, η Ελλάδα θα σβήσει για ακόμα μια χρονιά τα φώτα, συμμετέχοντας στην Ώρα της Γης, την παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης πολιτών της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF.

Φέτος η εκστρατεία συνδέεται με την πρωτοβουλία «WWF – Καλύτερη Ζωή», έναν κόμβο ενημέρωσης και δικτύωσης πολιτών για τη βελτίωση της καθημερινότητας μέσα από την προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση χρημάτων και τις συμμετοχικές δράσεις.

Ο Δήμος της Πρέβεζας συμμετέχοντας στην παγκόσμια αυτή προσπάθεια καλεί όλους τους Δημότες να σβήσουν για μια ώρα τα φώτα τους από τις 20.30 έως τις 21.30 το βράδυ και να ανάψουν ένα κερί στο μπαλκόνι τους δίνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του πλανήτη μας.

Παράλληλα και μετά την προτροπή της WWF να σβήσουν τα φώτα σε σημεία που χαρακτηρίζουν την κάθε πόλη στον Δήμο της Πρέβεζας δεν θα έχει για μία ώρα φωτισμό η Πλατεία Ανδρούτσου, ευελπιστώντας ότι μέσα από το σκοτάδι της μιάς ώρας θα ξαναγεννηθεί η ελπίδα για την Γη μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ