Η παλιά ψαραγορά αποκτά και πάλι ζωή

arta psaragora

arta psaragora

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η αξιοποίηση των καταστημάτων στα Ψαροπλιά, καθώς στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αρταίων ψηφίστηκε η σύνταξη όρων και καθορίστηκαν οι όροι και το κατώτατο όριο μισθώματος.

Στη συνέχεια και αφού η περίληψη της απόφασης Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου δημοσιευθεί στον τοπικό Tύπο, θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία σε ημερομηνία που θα αναφέρεται στην αναλυτική διακήρυξη της δημοπρασίας.

Η εν λόγω διακήρυξη θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του δήμου Αρταίων (www . arta . gr –παράγραφο διακηρύξεις), από την οποία θα αντλούν πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι

Σύμφωνα λοιπόν με τους όρους δημοπρασίας για την εκμίσθωση των καταστημάτων, μεταξύ άλλων προβλέπεται:

 Για τα καταστήματα με τη ονομασία Κ1 και Κ2, η δραστηριότητα του θα είναι «Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος —(Ψαροταβέρνα)» και θα προσφέρει αποκλειστικά θαλασσινά είδη (πχ όπως Αμβρακικού κόλπου).

 Για το κατάστημα με την ονομασία Κ3, η δραστηριότητα του θα είναι «Επιχείρηση αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών (Παραδοσιακό καφενείο)».

 Για το κατάστημα με την ονομασία Κ4, η δραστηριότητα του θα είναι «Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων (ψιλικατζίδικο)».

 Για το κατάστημα με την ονομασία Κ8-Κ9, η δραστηριότητα του καταστήματος θα είναι «Επιχείρηση αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών» και «Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων (Παραδοσιακό καφενείο , παραδοσιακά γλυκά καιτοπικά προϊόντα».

Ο χώρος του καταστήματος με την ονομασία Κ9 θα φέρει ράφια, προθήκες,ψυγεία με τοπικά προϊόντα.

 Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι δέκα και τα καταστήματα αυτά θα υποχρεούνται να διαθέτουν και να λειτουργούν αποχυμωτή με τοπικά Αρτινά προϊόντα.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ