Η Ολυμπιακή Φλόγα θα φωτίσει την Πρέβεζα!

afi olfl

afi olfl

Ολοκληρώθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η χαρτογράφηση της διαδρομής που θα κάνει η Ολυμπιακή Φλόγα στο μεγάλο της ταξίδι μέχρι την Βραζιλία.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός των επομένων ημερών και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η διαδρομή θα περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις…

Για την Ήπειρο, η μοναδική, προς το παρόν, επίσημη ανακοίνωση έρχεται από την Πρέβεζα, όπου η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανυκτερεύσει κιόλας.

Αυτό το γεγονός πρακτικά σημαίνει ότι το πέρασμά της από την υπόλοιπη Ήπειρο θα είναι ολιγόλεπτο ή ολιγόωρο..

Η πόλη της Πρέβεζας, όπως έκανε γνωστό ο Δήμος, έχει επιλεγεί από την Οργανωτική Επιτροπή του «RIO 2016» ως σταθμός όχι μόνο διέλευσης αλλά και διανυκτέρευσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο (Βραζιλία) το καλοκαίρι του 2016.

Η υποδοχή – διέλευση και η διανυκτέρευση της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 με τιμές αρχηγού κράτους.

Για το λόγο αυτό όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ως λαμπαδηδρόμοι στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία θα πρέπει να καταθέσουν συμπληρωμένη αίτηση έως και τις 18 Μαρτίου στο Δημαρχείο της Πρέβεζας.

Οι Λαμπαδηδρόμοι (ο αριθμός των οποίων έχει καθοριστεί μεταξύ των 6 έως 8 από την Οργανωτική Επιτροπή του «RIO 2016») και οι Συνοδοί θα πληροφορηθούν την επιλογή τους και τις λεπτομέρειες που αφορούν στη συμμετοχή τους (ημερομηνία, ώρα, τόπο, παραλαβή υλικού, κ.λ.π.) από το Δήμο Πρέβεζας, την Δευτέρα 21 Μαρτίου.

Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων συμμετοχής, εφόσον ληφθούν υπόψιν τα κριτήρια τα οποία θέτει η Οργανωτική επιτροπή του «RIO 2016», για τις εναπομένουσες θέσεις που θα προκύψουν θα διενεργηθεί κλήρωση.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ