Η οικογένεια Βαρδινογιάννη πίσω από τα Ασφαλτικά!

SAGIADA IX

SAGIADA IXΤο ρόλο του θύματος διάλεξε για τον εαυτό του ο κ. Αχιλλέας Μαντζούκης, εκπρόσωπος της εταιρίας των Ασφαλτικών που επιμένει να δημιουργήσει την ανάλογη μονάδα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, στο χώρο όπου αναπτύσσονται οι ιχθυοκαλλιέργειες.

Έτσι στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο Ήπειρος TV1 o κ. Μαντζούκης εμφανίστηκε ως ο κυνηγημένος επενδυτής από δυο τρεις ιχθυοκαλλιεργητές, ως ο άνθρωπος που τον υποθάλπουν άλλα επενδυτικά συμφέροντα και ως εκείνος που δεν έχει καμία σχέση με την διαπλοκή και το σύστημα.

 

Στην ίδια συνέντευξη κι αυτό είναι σίγουρα στοιχείο που έχει αξία, ο κ. Μαντζούκης ανέφερε ότι το 50% της εταιρίας που αντιπροσωπεύει ανήκει στην οικογένεια Βαρδιγιάννη.

«Κύριος μέτοχος είναι η οικογένεια Βαρδιγιάννη, η οποία όμως δεν κάνει την παραμικρή παρέμβαση για το ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών… Αν ήμουν μόνος μου με τις άδειες που έχουμε σήμερα θα είχα ξεκινήσει, αλλά η οικογένεια Βαρδιγιάννη δεν το επιθυμεί. Θέλει να γίνουν όλα μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας», ανέφερε ο κ. Μαντζούκης.

 

Κατά τα λοιπά ισχυρίστηκε ότι δεν είναι διαπλεκόμενος, δεν έχει σχέση με πολιτικούς χώρους και ότι στα υπουργεία πηγαίνει μόνο για να ζητήσει το δίκιο του.

Βολές, αλλά έμμεσες εξαπέλυσε εναντίον του Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη, υποστηρίζοντας ότι δεν θέλησε να τον ακούσει και κατέληξε λέγοντας ότι η επένδυσή του στη Σαγιάδα δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για το περιβάλλον και τους ιχθυοκαλλιεργητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ