Η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων για το Ελάχιστο Εγγυημένο

NODE IOAN 2 2 14

NODE IOAN 2 2 14Καμπάνια ενημέρωσης για το θεσμό του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος ξεκινά η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων από την ερχόμενη Κυριακή, με συνέντευξη τύπου που οργανώνεται στα γραφεία της.

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Ιωαννιτών είναι ένας από αυτούς που εντάσσονται στην πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος με στόχο να στηριχθούν οικογένειες και νοικοκυριά που επλήγησαν από την κρίση.

Η υποβολή δικαιολογητικών αναμένεται να ξεκινήσει εντός των επομένων ημερών.

Η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από δύο χρόνια δύσκολων αποφάσεων, καλύπτονται οι δημοσιονομικοί στόχοι και ολοκληρώνονται τα απαραίτητα για να σταθεί η χώρα στα πόδια της.

Η χώρα μπαίνει σε ρυθμούς ανάπτυξης και μείωσης ανεργίας. Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση, όπως ακριβώς εξήγγειλε πριν λίγους μήνες ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παίρνει αποφάσεις που δίνουν ανάσες στους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία επικεντρώνει τις δράσεις και τις προτάσεις της στη βελτίωση της καθημερινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και ο νέος θεσμός του Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος που μπαίνει σε δοκιμαστική εφαρμογή, για πρώτη φορά, στη χώρα μας από τη νέα χρονιά, με προοπτική να επεκταθεί το ταχύτερο δυνατό.

Στα Ιωάννινα για να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με το νέο θεσμό, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου με θέμα <<Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα – όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε >> την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 11:00 στα γραφεία τις ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ