Η νευρικότητα πρόδωσε το λαθραίο φορτίο

TSIGARA HGOYMENITSA 28

TSIGARA HGOYMENITSA 28Η νευρικότητα που διακατείχε τους δυο αλλοδαπούς επιβάτες ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο πέρασε την πύλη του λιμένα Εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα για να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής προς Ιταλία, έβαλε σε υποψίες τους άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού.

Κατά την εξονυχιστική έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο, ανακάλυψαν 260 πακέτα τσιγάρων χωρίς ταινίες ασφαλείας για τα οποία δεν διέθεταν νόμιμα παραστατικά, κρυμμένα επιμελώς στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

 

Ο 22χρονος οδηγός και ο 41χρονος συνοδηγός συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε.

Άλλη μια απόπειρα εξαγωγής λαθραίων τσιγάρων προς την Ιταλία ματαίωσαν οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού στην Πάτρα, όπου συνέλαβαν έναν 56χρονο αλλοδαπό οδηγό φορτηγού που υποβλήθηκε σε έρευνα στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα. Σε δύο χειραποσκευές που είχε κρύψει στο χώρο της καμπίνας του φορτηγού, βρέθηκαν 400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων που κατασχέθηκαν μαζί με το όχημα, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ