Η ΝΔ στηρίζει την Κοινωνική Βιβλιοθήκη

ND BIBLIA

ND BIBLIAΣτο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Στηρίζω», κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με συμμετέχοντες τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και βουλευτή Ιωαννίνων κ. Σταύρο Καλογιάννη, την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Ιωαννίνων κα. Άννα Ασημακοπούλου και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων κ. Γιάννη Παπαθανασίου, επισκέφθηκε την Παρασκευή το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ιωαννίνων στην πόλη των Ιωαννίνων όπου δώρισαν βιβλία με στόχο τη δημιουργία Κοινωνικής Βιβλιοθήκης για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Θανάσης Τσάνης, καθώς και η αντιπρόεδρος κ. Ευτυχία Σκούρα.

 

Μετά την παράδοση των βιβλίων οι παραβρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Χρήστο Τζιόμπο.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο κ. Καλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μία ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης σε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη», ενώ η κ. Ασημακοπούλου δήλωσε: «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία ας θυμόμαστε ότι πάνω από όλα μας ενώνει η αγάπη για τα παιδιά μας και ο αγώνας για το μέλλον τους».

Η νέα βιβλιοθήκη θα γίνει η βάση και το διαμετακομιστικό κέντρο για τη διανομή των βιβλίων και στα υπόλοιπα κέντρα παιδικής μέριμνας που υπάγονται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου έτσι ώστε τα φιλοξενούμενα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να έρχονται σε επαφή με τον κόσμο του βιβλίου αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο το χρόνο τους κατά την εκεί παραμονή τους.

Με τις δράσεις αλληλεγγύης της πρωτοβουλίας «Στηρίζω» η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται κοντά στους πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ