Η Κατερίνα Μάρκου απαντά στα δημοσιεύματα

MARKOY K

MARKOY KΜε επιστολή της απαντά η Βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μάρκου, στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» το οποίο αναφέρεται εκτενώς στις δικαστικές διενέξεις του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ίδιου κόμματος Θανάση Οικονόμου και τις καταγγελίες που διατυπώνει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η πρώην σύζυγός του.

Στην επιστολή της προς τους συντάκτες της εφημερίδας, την οποία κοινοποιεί και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, η κ. Μάρκου, αναφέρει:

 

ξαφνιάστηκα δυσάρεστα από το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας «Πρώτο Θέμα» (Κυριακή, 22-06-2014), με φωτογραφίες, προσβλητικές αναφορές και υπονοούμενα που γίνονται για το πρόσωπό μου. Το δημοσίευμα δεν είχε διασταυρωθεί και ελεγχθεί για την αλήθεια του, τουλάχιστον για όσα με αφορούν, ενώ δεν ερωτήθηκα καν σχετικώς από το συντάκτη του άρθρου, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Κύριοι, παρότι στεναχωρούμαι για μια σχέση ανθρώπων που κατέληξε στα δικαστήρια, δηλώνω ρητά ότι η διάσταση των συζύγων και όλη αυτή η εξέλιξη δεν με αφορά και δεν οφείλεται σε εμένα, από καμία άποψη.

Πιστεύω πως η ζωή μου, δημόσια και ιδιωτική, είναι τέτοια που δεν έδωσε ποτέ αφορμή για αναφορές σαν αυτές που γίνονται στο δικόγραφο και στο δημοσίευμα που το υιοθέτησε φωτογραφικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ