Η Καρδιολογική Εταιρεία στην Κιβωτό του Κόσμου

giatroi kivotos

giatroi kivotos

Συνεχίζονται οι προσπάθειες και οι δράσεις που αναλαμβάνει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σε όλη την Ελλάδα με κύριο στόχο την πρόληψη υγείας και τη μείωση της θνητότητας από τα καρδιοαγγειακά νοσήματα.

Έτσι αποστολή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΕΚΕ κ. Στέφανο Φούσα, τα μέλη του Δ.Σ., Καρδιολόγους, κυρίους Μάτσακα και Χαντανή, την κα Μουσιαμά, τον ειδικευόμενο κ. Εγγλεζόπουλο και τις νοσηλεύτριες, κυρίες Μελετιάδου και Γιούρντα έφτασαν στην ακριτική Πωγωνιανή για να πραγματοποιήσουν προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις στα παιδιά του οικοτροφείου.

Κατά τη διάρκεια της εξάωρης και πλέον παραμονής τους εξετάστηκαν 65 περίπου παιδιά νηπιακής, προσχολικής και σχολικής ηλικίας και δόθηκαν ιατρικές οδηγίες για κάποια από αυτά στους υπεύθυνους της Κιβωτού του Κόσμου.

Το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό της Κιβωτού του Κόσμου ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για την ανιδιοτελή προσφορά τους σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας και ιδιαίτερα σε παιδιά που έχουν ανάγκη ιδιαίτερης μέριμνας και προστασίας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ