Η καρδιά της ελληνικής καρδιολογίας θα χτυπήσει στα Γιάννινα

GOYDEBENOS GIANNHS

GOYDEBENOS GIANNHS

Στα Ιωάννινα, από τις 20 έως και τις 22 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Εκπαιδευτικό Καρδιολογικό Συνέδριο με τίτλο: «Παρουσίαση Περιστατικών & Λήψη Κλινικών Αποφάσεων», στο ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα.

Το συνέδριο διοργανώνεται με την ενεργή συμμετοχή του Ινστιτούτου Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή, του Περιφερειακού Καρδιολογικού Τομέα Βορειοδυτικής Ελλάδας, των Ομάδων Εργασίας Βαλβιδοπαθειών, Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων και Πνευμονικής Υπέρτασης – Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης – Ηχωκαρδιολογίας – Καρδιακής Ανεπάρκειας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και την Α’ Καρδιολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπό την προεδρεία του Καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ι. Γουδέβενου.

Το συνέδριο – όπως κάθε χρόνο- τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και η συμμετοχή αναμένεται πάνω από 600 συνέδρους από ολόκληρη την Ελλάδα όπως αυτή έχει καταγραφεί έως και σήμερα ξεπερνώντας κάθε άλλη χρονιά σε σύνολο.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλο αριθμό κλινικών περιστατικών από διάφορα νοσοκομεία της χώρας συμμετέχοντας ενεργά σε συζητήσεις με τους ειδικούς για θέματα όπως: προσθετικές βαλβίδες, καρδιακή ανεπάρκεια, χρησιμότητα υπερήχων, βαλβιδοπάθειες, αρρυθμίες και άλλα.

Στόχος είναι να δοθούν απαντήσεις σε τρέχοντα ερωτήματα, προβληματισμούς, αντιγνωμίες και διλλήματα στη καθημερινή κλινική πράξη από τους 50 προσκεκλημένους ομιλητές – παρουσιάζοντες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει πιστοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 12 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Epirus Palace. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 08.30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 στις 12.00.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ